۲۵ مصدوم در پی آتش سوزی یک کارخانه در شهرک صنعتی توس مشهد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: امروز شاهنامه متنی برای یکایک شهروندان جهان است پلنگ زخمی البرز تلف شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) هشدار خودمراقبتی برای شهروندان در کلانشهر مشهد صادر شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس کمیسیون حمایت از خانواده مجلس: باید به سمت ترویج داشتن فرزند سوم و چهارم حرکت کنیم مهم‌ترین چالش‌های پیش روی صنعت گیاهان دارویی استاندار خراسان رضوی بر ضرورت حمایت از خانواده‌ها در طرح جوانی جمعیت تأکید کرد آیا گوش‌ها هم آلرژی می‌گیرند؟ خوراکی‌هایی که باعث افزایش اشتها و پرخوری می شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | احتمال بارش باران در مشهد طی فردا رئیس ستاد ملی جمعیت کشور: کمک مالی به خانواده‌ها در سال اول زندگی نوزادان، مشوقی برای افزایش نرخ فرزندآوری است وزیر بهداشت تأکید کرد: جوانی جمعیت، نیازمند عزم ملی و همکاری بین‌دستگاهی است صدور مجوز استخدام ۸۵ هزار نفر در آموزش و پرورش| در حوزه آیین‌نامه ارتقای رتبه‌بندی معلمان تا هفته آینده نتایج مثبتی حاصل می‌شود (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس: مجلس تمام‌قد در حمایت از خانواده و فرزندآوری ایستاده است برگزاری دومین همایش رویش امید در مشهد | جمعیت و فرزندآوری، مهم‌ترین رکن در تحقق ایران قوی است پیش‌بینی رگبار باران و وقوع رعدوبرق در ۱۷ استان طی امروز و فردا (۲۵ و ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم نسل ماهیان سفید خزری در معرض نابودی است راه‌اندازی سامانه‌ای جدید برای گزارش تخلفات پزشکی ۱۰۵ هزار زوج نابارور در کشور درمان شدند شوک در دادگاه کیفری خراسان رضوی؛ فاش شدن جزئیات قتل ناموسی با نقشه‌ای شیطانی در خانه وحشت هتل‌های پنج‌ستاره جدید در مشهد احداث می‌شوند | افزایش ظرفیت اسکان پنج‌ستاره زائران تا پایان سال ۱۴۰۴ خانه‌مسافر‌ها در کمتر از ۷ روز رسمی می‌شوند | راه‌اندازی دبیرخانه دائمی شورای راهبردی گوهرسنگ‌ها در مشهد کشف ۱۵ قطعه چکاوک وحشی در مرز دوغارون تایباد سرقت موتورسیکلت در مشهد مقابل چشمان حیرت‌زده مالک! رمزگشایی از قتل مرد ۵۰ساله در بولوار شهید کریمی مشهد | قاتل معتاد در تور نورافکن پلیس و دستور محرمانه قاضی سانحه رانندگی در محور تایباد | ۱۲ مصدوم به مراکز درمانی منتقل شدند (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال مهدکودک‌ها به آموزش و پرورش اتفاق موفقیت‌آمیزی نبود زباله‌هایی که زباله نیستند | درباره مواد بازیافتی که معمولاً به سطل زباله انداخته می‌شوند غذا‌های اقتصادی، خوب یا بد؟ مرجان‌های خلیج فارس احیا شدند رئیس سازمان محیط زیست: موضوع گردوغبار سرخس در دستورکار ماست + فیلم
سرخط خبرها

اطلاعیه نوروزی قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مقابله با کرونا | ازدحام جمعیت در مکان‌های زیارتی و سیاحتی اکیدا ممنوع است

  • کد خبر: ۶۱۹۵۸
  • ۲۸ اسفند ۱۳۹۹ - ۲۲:۵۹
اطلاعیه نوروزی قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مقابله با کرونا | ازدحام جمعیت در مکان‌های زیارتی و سیاحتی اکیدا ممنوع است
اطلاعیه نوروزی قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مقابله با کرونا با تاکید بر پروتکل‌های بهداشتی، پرهیز از سفر و دید و بازدیدهای نوروزی منتشر شد.
به گزارش شهرآرانیوز، اطلاعیه نوروزی قرارگاه عملیاتی ستاد مقابله با کرونا منتشر شد. در این اطلاعیه به رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی، پرهیز از سفر، رعایت پروتکل‌های بهداشتی، پرهیز از دید و بازدید‌های نوروزی، پرهیز از حضور در مکان‌های زیارتی و سیاحتی و رعایت نکات بهداشتی در ادارات تاکید شده است.

متن کامل این اطلاعیه بدین شرح است:

باسمه تعالی
اطلاعیه نوروزی قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مقابله با کرونا

ملت شریف ایران

اکنون که با یاری خداوند متعال و با مقاومت و صبر و بردباری عموم مردم عزیز، سال ۱۳۹۹ با همه فراز و فرود‌ها و دشواری‌ها و با همه موفقیت‌ها و تلخ کامی‌ها به آخرین روز‌ها و ساعت‌های خود نزدیک می‌شود، و شور و شوق نوروزی در جای جای میهن عزیزمان ایران، فرارسیدن بهار را بشارت می‌دهد، فرماندهی قرارگاه عملیاتی مبارزه با کرونا، ضمن تبریک و شادباش اعیاد ماه مبارک شعبان و فرا رسیدن سال نو، از عموم مردم، اصناف، اتحادیه ها، کادر درمان و دستگاه‌های عضو ستادملی و قرارگاه عملیاتی مبارزه با کرونا برای تمام همراهی‌ها و مساعدت‌ها در طول سال ۹۹، تقدیر و تشکر می‌نماید و تعطیلاتی خوب و خوش و البته همراه با رعایت دقیق پروتکل‌های بهداشتی را برای همگان، آرزومند است.

فرماندهی قرارگاه عملیاتی مبارزه با کرونا، همچنین بمنظور صیانت از سلامت جامعه و مجاهدت همگانی که منجر به کنترل بیماری شده است، صمیمانه و مصرانه، استمرار این همکاری‌ها را از عموم مردم و دستگاه‌ها در طول سال آتی درخواست می‌کند و بدین منظور بر تحقق محور‌های ذیل در تعطیلات پایان سال و ایام تعطیلات نوروز، تأکید می‌کند؛

۱- با توجه به اهمیت بی بدیل تحقق فاصله گذاری اجتماعی در پیشگیری از شیوع بیماری، پرهیز از هرگونه تجمع و هر نوع دورهمی خانوادگی، ضروری است و رعایت آن، یک مسئولیت مشترک برای همه هموطنان است.

۲- از آنجا که سفر‌های نوروزی بدون رعایت دقیق محدودیت‌های پیش بینی شده و پروتکل‌های بهداشتی، به شیوع دیگر باره بیماری منجر می‌شود، اجرای دقیق مقررات ابلاغی در این زمینه که در اطلاعیه اخیر کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت کرونا، اعلام شده، مورد تأکید ویژه قرارگاه است.

۳- دید و بازدید‌های نوروزی، که معمولاً با نفی فاصله گذاری اجتماعی و حتی، خدای ناکرده کنار نهادن ماسک و دیگر موازین بهداشتی همراه است، می‌تواند تهدید جدی برای سلامت خانواده‌ها در تعطیلات آغاز سال جدید باشد که پیشگیری از تحقق آن، در گرو رفتار مسئولانه افراد و خانواده هاست. خدمتگزاران مردم در قرارگاه عملیاتی مبارزه با کرونا، ضمن تأکید بر رفتار مسئولانه در این ارتباط، از عموم خانواده ها، درخواست می‌کنند، با استفاده از ظرفیت فضای مجازی، سنت پسندیده صله ارحام و دید و بازدید را حتی المقدور به صورت مجازی و در سلامت و امنیت کامل محقق کنند.

۴- حضور پرشور علاقمندان به اهل بیت عصمت و طهارت و خاندان پاک و نورانی پیامبر اعظم (ص) هر ساله از جلوه‌های همبستگی اجتماعی و معنویت گرائی مردم ایران بوده است، لکن در شرایط اضطراری ناشی از شیوع بیماری، پیشگیری از بروز ازدحام جمعیت در هر یک از بقاع متبرکه، مسئولیت متولیان بقاع و مدیران محلی و منطقه‌ای است و بعلاوه، هر یک از افراد و خانواده ها، می‌بایست از حضور در مکان‌های زیارتی و یا سیاحتی دارای ازدحام جمعیت، اکیداً پرهیز کنند.

۵- با توجه به شیوع کرونا در کشور، دید و بازدید نوروزی در ادارات و مجموعه‌های مختلف کاری نیز همچون رفتار‌های مشابه خانوادگی در این ارتباط، مذموم و مطلقاً ممنوع است و مسئولان و مدیران هر یک از دوایر اداری و کاری، موظفند با اطلاع رسانی و نظارت مؤثر، موجبات تحقق عملی این ممنوعیت را فراهم آورند.
 
 
منبع:برنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->